De RIS (Rijopleiding in Stappen) opleiding wordt aangeboden bij rijschool Pijlsnel. Op deze vernieuwende wijze van autorijschool kunnen leerlingen zich op een veilige en verantwoordelijke manier ontwikkelen in het leren autorijden.

Je doorloopt de RIS opleiding in een gestructureerde manier met behulp van diverse modules en stappen. Met elke vooruitgang ontwikkel jij steeds meer handigheid, doordat het aanleertijd geeft om te groeien in kunde. Je zult merken dat je dankzij deze gestructureerde benadering een beter beeld krijgt van hoe jij als bestuurder bent en dat dit bijdraagt aan meer vertrouwen op de weg.

Tijdens je RIS opleiding bij rijschool Pijlsnel kun je rekenen op speciaal getrainde rijinstructeur. Deze instructeur is gecertificeerd volgens het RIS systeem. Met deze juiste kennis en ervaring sta ik klaar om jou volledig bij te staan en te assisteren in het proces van het halen van jouw rijbewijs.

Bovendien is er bij rijschool Pijlsnel ook nog de tussenexamen (TTT). Het CBR biedt dit proefexamen aan om jou een realistisch idee te geven van hoe het echte examen eruit zal zien. Met deze aanpak ga je het echte examen beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen in.

Zou jij graag op een gestructureerde en efficiënte wijze jouw rijbewijs willen halen? Rijschool Pijlsnel biedt met de RIS opleidingen precies wat jij nodig hebt.

Om meer informatie te ontvangen of een proefles in te plannen, neem gerust contact met ons op.