Bij rijschool Pijlsnel bieden wij de RIS (Rijopleiding in Stappen) opleiding aan. Dit is een moderne en effectieve manier van autorijles geven die ervoor zorgt dat jij op een veilige en verantwoorde manier leert autorijden.

De RIS opleiding is opgedeeld in verschillende modules en stappen die je stap voor stap doorloopt. Bij elke stap leer je nieuwe vaardigheden en technieken die je vervolgens in de praktijk gaat brengen. Door deze gestructureerde aanpak krijg je inzicht in je eigen rijgedrag en ontwikkel je jezelf tot een veilige en zelfverzekerde bestuurder.

Bij rijschool Pijlsnel werken we met speciaal opgeleide RIS-gecertificeerde rijinstructeur die jou op een professionele en persoonlijke manier begeleiden tijdens de RIS opleiding. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om jou op de beste manier te ondersteunen en te helpen bij het behalen van jouw rijbewijs.

Bovendien bieden wij bij rijschool Pijlsnel ook de mogelijkheid tot het afnemen van een tussentijdse toets (TTT). Deze toets is een proefexamen dat je aflegt bij het CBR en geeft jou een goed beeld van hoe het echte examen eruit zal zien. Hierdoor kun je beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen het echte examen in gaan.

Wil jij graag op een gestructureerde en effectieve manier jouw rijbewijs halen? Dan is de RIS opleiding bij rijschool Pijlsnel de perfecte keuze voor jou.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een proefles.